Bjud på te och snygga till grusgången

Bjud på te och snygga till grusgången

Om du har planer på att bjuda hem familj, vänner eller arbetskollegor har du kommit till rätt plats. Det finns olika sätt att skapa ett positivt intryck och en inbjudande atmosfär, allt från att snygga till grusingångar med en ATV harv till att bjuda på doften av smaksatt te med aromer. Ett recept för framgång är att fokusera på hemmets atmosfär så att gästerna får en positiv upplevelse och vill komma tillbaka. En inbjudande atmosfär kan du skapa genom att ge positiva och minnesvärda sinnesintryck, det vill säga göra det inbjudande för blicken, hörseln, doften och känslan. En gäst kommer knappast vilja komma på besök igen om ditt hem är rörigt och luktar illa! Även buller och oljud skapar en negativ upplevelse med negativa kommentarer till följd. Likaså är mat och dryck viktigt för att skapa en positiv upplevelse på en inbjudan.

Är avgörande för framgången

Faktum är att studier bekräftar vikten av att bjuda på trevlig atmosfär. I en stor studie av restaurangbesök, där nära 2 500 människor deltog från hela världen, upptäckte forskarna att atmosfären är en avgörande faktorer. Det är en av de främsta faktorerna som avgör om kunden vill rekommendera restaurangen för andra. Även om du inte driver en restaurang är principen densamma och är avgörande för om dina gäster ska sprida ett gott rykte om dig.

Börja med att göra trädgården fin med en gårdsharv

Den goda nyheten är att det är lätt att skapa en inbjudande atmosfär om du vet vad du ska fokusera på. Det första intrycket är det viktigaste och därför är det bra att klippa gräsmattan, ta bort ogräs och snygga till gårdsplanen med en ATV harv. Hos helhetsleverantören Kellfri har du alla möjliga ATV-redskap för att göra din trädgård inbjudande och fin. Kellfri har mycket lång erfarenhet och har varit verksamma sedan 1952 med att sälja prisvärda produkter med svensk konstruktion.

När det gäller gårdsharven är den ett praktiskt redskap som du enkelt fäster i din ATV, fyrhjuling eller traktor. Den kommer snabbt att snygga till och plana ut gårdsplanen eller grusgången samtidigt som den rensar bort ogräs. Med andra ord är den mångsidig och sparar dig massor av tid och energi! Nästa steg är att bjuda på en härlig inbjudande doft och vad kan vara bättre än te? Dina gäster kommer att lämna ditt hem mycket imponerande och sprida positiva ord om dig!